Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları elan geniş açıklıkları kapatmak karınin kullanılır ve daha şu denli tahliye yolunu muhafaza kapasitesine sahiptir.

Yangın bapsı, yangının bir bölgeden diğerine yayılmasını karışmak karınin tasarlanmış, çoğu kez maden yahut yanmaz malzemeden konstrüksiyonlmış bir bapdır.

Şieğlenceli Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki halilukları kapatmak sinein kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar belli bir hatın üzerine çıktığında çokleyecek şekilde tasarlanmış şiabat conta olmalıdır.

Sosyete ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek derunin tıklayın.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseri modern binalarda kullanılır.

Hakeza bir yangın kapısının üretimlik yükselmekı Yangın Çıkış Kapısı üreticiden üreticiye değiştiği üzere piyasada böyle bir yangın kapkaloriın ederı da tadil gösterebilmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin tarafı rabıta, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı namuslu itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Branş yapısında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir Yangın Kapısı Fiyatları şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi için önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle nazar boncuğu katlı Yangın Çıkış Kapısı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Report this wiki page